Через зсув ґрунту поїзд "Чернігів — Київ — Чернівці" змінив маршрут

В "Укрзалізниці" попередили пасажирів

У Чернівецькій області на перегоні "Новоселиця — Мамалига" через підмив стався зсув ґрунту. Про зміни руху поїздів "Чернігів — Київ — Чернівці" до закінчення ремонтних робіт повідомили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

Зсув ґрунту стався поблизу карстових печер. Внаслідок провалу під залізницею на перегоні "Новоселиця — Мамалига" утворилася шестиметрова яма. Зараз на цій ділянці тривають відновлювальні роботи. Поки ремонтують колії змінено маршрут поїздів "Чернігів — Київ — Чернівці".

В "Укрзалізниці" повідомили, що поїзд № 118/117 "Чернівці — Київ — Чернігів" відправленням із Чернівців о 19:46 вирушить зміненим маршрутом через Заліщики та Тернопіль. З маршруту тимчасово виключили зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський, Дунаївці та Гречани. З цих станцій пасажирів заберуть окремим рейсом, зазначили у перевізника. Через зміни у маршруті поїзд "Чернівці — Київ — Чернігів" прибуде до столиці із затримкою на дві години.

Нагадаємо, з Києва до Кіровоградської області запускають новий поїзд "Київ — Гайворон". Він почне курсуватиме з Києва з Гайворону на початку жовтня. З Гайворона поїзд відправлятиметься до столиці понеділками, середами та суботами, з Києва — вівторками, п’ятницями та неділями. Окрім того, у листопаді поїзд з Києва до Кривого Рогу змінить маршрут через ремонтні роботи на залізничних коліях. Ремонт розпочнуть на перегоні "Рокувата — Саксагань". У листопаді ремонтуватимуть дільницю від Кривого Рогу до станції П'ятихатки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом і Маріуполем планують запустити швидкісні поїзди "Інтерсіті", а у Київській області триває будівництво доріг для приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". 

Читайте також, коли у Києві з’являться сучасні електрички.

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/701


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися