З Києва до Львова курсуватиме новий поїзд, а до Харкова змінили маршрут

Про зміни розповіли пасажирам в "Укрзалізниці"

З Києва до Львова курсуватиме додатковий поїзд, також тимчасово змінено розклад швидкісних поїздів до Харкова. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Зі столиці України до Львова призначено додатковий рейс швидкісного потягу "Інтерсіті плюс". Він матиме номери 743/744 та відправлятиметься із залізничної станції "Дарниця". Перший рейс "Укрзалізниця" анонсувала з Дарниці 25 вересня, зі Львова — 26 вересня.

Окрім того, тимчасово скасовано курсування поїзду з Києва до Харкова за номером 724/723. Цей маршрут не буде курсувати зі столиці та Харкова 27-30 вересня, а також 1, 4 та 5 жовтня. Такі зміни пов’язані з плановими колійними роботами на залізниці. Замість цього маршруту "Укрзалізниця" призначила на ці дати поїзд № 720/719. Він відправлятиметься із Києва 27-30 вересня, 1 та 4 жовтня, а з Харкова — 28-30 вересня, а також 1, 2 та 5 жовтня.

Нагадаємо, з Києва до Кіровоградської області запускають новий поїзд "Київ — Гайворон". Він почне курсуватиме з Києва з Гайворону на початку жовтня. З Гайворона поїзд відправлятиметься до столиці понеділками, середами та суботами, з Києва — вівторками, п’ятницями та неділями. Окрім того, у листопаді поїзд з Києва до Кривого Рогу змінить маршрут через ремонтні роботи на залізничних коліях. Ремонт розпочнуть на перегоні "Рокувата — Саксагань". У листопаді ремонтуватимуть дільницю від Кривого Рогу до станції П'ятихатки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом і Маріуполем планують запустити швидкісні поїзди "Інтерсіті", а у Київській області триває будівництво доріг для приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". 

Читайте також, коли у Києві з’являться сучасні електрички.

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/707


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися