У Білій Церкві встановили блокпост з військовими: деталі

Подробиці розповіли у Патрульній поліції міста

В Білій Церкві розпочалися командно-штабні навчання під командуванням Збройних сил України "Об'єднані зусилля 2021". Про це мешканців та гостей міста попередили у Патрульній поліції Білої Церкви, передають "Коментарі".

Навчання під командуванням ЗСУ у Білій Церкві розпочалися вранці 27 вересня та триватимуть до кінця місяця. Тренування проводять з 9:00 до 14:00. Зокрема, у Білій Церкві виставили блокпост з військовими. Активна фаза військових навчань запланована у Білій Церкві на 29 вересня. У цей день з 9:00 біля міської ради перекриють рух від кола на площі Волі до кінотеатру імені Довженка. Мешканців та гостей міста просять зберігати спокій, дотримуватися законодавства та з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

У Генеральному штабі ЗСУ зазначили, що стратегічне навчання оборонного характеру "Об’єднані зусилля — 2021" спрямоване на підвищення оборонних спроможностей України та взаємодію зі збройними силами держав-партнерів. Тренувальні заходи проводять не лише у Білій Церкві на Київщині, а й в усіх регіонах України. Вони тривають з 22 вересня у містах, на військових полігонах та в акваторії Чорного та Азовського морів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області з 22 вересня розпочнуться тренування військових з територіальної оборони. Вони триватимуть до 1 жовтня. У Броварах навчання з територіальної оборони відбудуться з 27 до 30 вересня. У ці дні на вулицях Броварів з’являться блокпости, а у жителів та гостей міста можуть перевіряти документи. Під час військових навчань у Броварах можливе перекриття вулиць.

Нагадаємо, на території Білоцерківського та Обухівського районів Київської області провели антитерористичні навчання. На військових об’єктах регіону силовики відпрацювали протидію диверсіям. Окрім того, у міжнародному аеропорті "Бориспіль" відбулися масштабні аварійно-рятувальні навчання

Читайте також, як у Києві відбулися антитерористичні навчання співробітників Служби безпеки України спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися