У Києві поблизу метро "Лісова" перенесли зупинку транспорту

У комунальному підприємстві "Київпастранс" пояснили причину

У Києві через ремонтні роботи на дорогах поблизу станції метро "Лісова" перенесли зупинку громадського транспорту. Про це поінформували у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

Столичні комунальники повідомили, що з 27 вересня перенесли зупинку тролейбусів маршруту № 37А "станція метро "Лісова", розташовану на вулиці Кіото в напрямку вулиці Милославської. Поки тривають ремонтні роботи на дорогах ці тролейбуси будуть зупинятись від своєї зупинки на 30 метрів вперед. У "Київпастрансі" також перепросили у пасажирів за незручності.

Тим часом у Дніпровській райдержадміністрації відзвітували про виконані за тиждень ремонти на дорогах. Зокрема, з 20 по 27 вересня дорожники виконали середній ремонт Броварського проспекту. Роботи провели на ділянці від Чернігівської площі до шляхопроводу на вулиці Кіото. Також тривало влаштування підвищеного пішохідного переходу на вулиці Райдужна, а на тротуарах вулиці Вифлеємська та бульварі Перова встановлювали антипаркувальні стовпчики. На вулицях Кибальчича та Вершигори працюють над пониженням бортового каменю на наземних пішохідних переходах.

Нагадаємо, через капітальний ремонт мосту через річку Ірпінь на трасі "Київ — Фастів — Біла Церква — Тараща — Звенигородка" будують тимчасовий об'їзд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві планують зведення 18 нових станцій метрополітену, які з'єднають Троєщину і центральний залізничний вокзал столиці. Після відкриття автомобільного руху на Подільському мосту розпочнеться активна фаза робіт з будівництва нової гілки метро на Троєщину. Також у Києві тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар.

Читайте також, де ремонтують вулиці та дороги на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися