У зоопарку Києва тріснуте скло в вольєрі заклеїли аплікацією

У столичному зоопарку тріщину в склі з вольєрами для ведмедів вирішили закрити за допомогою аплікації. На фотографіях, опублікованих в мережі, видно, що поверх тріснутого скла приклеїли гілочки з квіточками. Про це повідомляє "РБК-Україна".

Тріщин, які, судячи з усього, хотіли приховати від відвідувачів, безліч і не на одному склі. І попри те, що працівники їх намагалися заклеїти різноколірними гілочками та листочками, сліди все одно залишилися, а на деяких склах кольоровий папір навіть трохи відчепився.

У ЗМІ припускають, що через пошкодження на вікнах, відвідувачі можуть постраждати. Адже вікно може тріснути сильніше і впасти комусь на голову.

Нагадаємо, що київський зоологічний парк запрошує відвідувачів насолодитися осінньою прогулянкою по новому графіку. Тепер придбати квитки в понеділок можна з 12:00 до 17:00, а з вівторка по неділю - з 9:00 до 17:00. Відвідувачам також повідомили, що знаходиться на території Київського зоопарку можна до 18:30.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що в серпні в столичному зоопарку для горили Тоні облаштували новий вольєр на відкритому повітрі. Мер міста Віталій Кличко зазначив, що вольєр дуже просторий і максимально наближений до природного середовища. І перш ніж приступити до його облаштування, в зоопарк приїжджали європейські фахівці з Інституту ветеринарії дикої природи й зоопарку імені Лейбніца. Вони перевірили стан здоров'я горили та дали рекомендації щодо змін в раціоні Тоні.

Читайте також, що в Київському зоопарку показали своїх тигрів, а також розповіли про їх характер, раціоні та звичках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Alex

29 вересня 2021, 18:32

Чё мне выбивает новость 2х годичной давности

Сергей

29 вересня 2021, 11:08

Вы только проснулись после спячьки?!Оно уже весной такое былр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися