У Києві на мосту Метро частково перекриють рух

На початку жовтня в столиці частково перекриють рух автомобільного транспорту на мосту Метро. З чим це пов'язано розповіли в прес-службі КМДА.

З 21.00 п'ятниці, 1 жовтня, до 17.00 понеділка, 4 жовтня, на київському мосту Метро буде обмежено рух транспорту через те, що співробітники комунального підприємства "Київавтошляхміст" ремонтуватимуть деформаційні шви. На їх поганий стан регулярно скаржаться водії.

Відзначається, що роботи в напрямку Лівого берега почнуться в суботу, 2 жовтня. Основну частину робіт планується виконати на вихідних і в нічний час, щоб не заважати водіям і менше впливати на дорожній трафік. Під час робіт рух буде частково обмежено.

Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових труднощів і планувати свій маршрут заздалегідь.

Нагадаємо, що в Києві до середини грудня частково обмежать рух автомобільного транспорту на естакаді Південного мосту через продовження ремонтних робіт. З 2 жовтня на естакаді шляхопроводу дорожники працюватимуть на проїжджій частині, зокрема замінювати кілька деформаційних швів.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на трасі міжнародного значення "Київ - Чоп" тривають будівельні роботи зі зведення дворівневої естакади. Про чергові обмеження руху транспорту на під'їзді до столиці водіїв попередили в Службі автомобільних доріг України.

Читайте також, що на найближчих вихідних, 2-3 жовтня, на кількох вулицях столиці обмежать рух автомобільного транспорту через проведення спортивного марафону "Київ Нова пошта напівмарафон 2021 / Kyiv Nova poshta halfmarathon 2021".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися