У Києві ремонтують міст із зупинкою швидкісного трамвая на Борщагівку (ВІДЕО)

На ремонтні роботи можна подивитись з висоти пташиного польоту

У Києві триває ремонт зупинки швидкісного трамвая на Борщагівку на Індустріальному мосту. Нове відео, зняте з висоти пташиного польоту, оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На кадрах, зроблених наприкінці вересня, можна побачити, як виглядає Індустріальний шляхопровід з висоти, де тривають ремонтні роботи та як ремонтують зупинку швидкісного трамвая "Індустріальна". Цю зупинку закрили для пасажирів на початку ремонтних робіт з 18 вересня. Столичні комунальники ремонтують трамвайні колії на вулиці Симиренка.

У Святошинському районі Києва через ремонт Індустріального шляхопроводу змінився рух транспорту на Борщаговку. З 18 вересня та до 30 грудня рух трамвая №1 організований від станції "Старовокзальна" до вулиці Зодчих. Також через ремонтні роботи збільшили кількість автобусів на маршруті №2-Т. Трамвайний маршрут № 3 між станціями "Ромена Роллана" і "Старовокзальна площа" залишились без змін.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на під’їзді до Києва у місці будівництва естакади обмежили рух транспорту. На трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" працює важка будівельна техніка. 

Нагадаємо, через ремонтні роботи у Києві знову обмежать рух транспорту через Південний міст. Дорожники працюватимуть з 2 жовтня до середини грудня над заміною деформаційних швів. Окрім того, на Подільському мосту тривають будівельні роботи зі зведення наземної частини метро на Троєщину. Зараз у Києві станції метро на Троєщину будують на нижньому ярусі Подільського моста. Будівельні роботи ведуться також на лівому березі річки Дніпро.

Дивіться також, як триває будівництво Окружної дороги на Оболонь у вересні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

20 жовтня 2021, 17:05

Очень сильно возросла нагрузка на маршрутки 411 и 421, идущие с конечной 1-го трамвая, где сейчас осуществляется ремонт. Убрали маршрутку № 155 и с Борщаговки и Отрадного в направлении м. Почайной осталась только в усмерть перегруженная 421 маршрутка (интервал движения 20-40 мин), с маршрута которой сняли почти половину подвижного состава. Маршрутки регулярно проезжают мимо остановок, так как перегружены до шпротно-банкового состояния. Т.к. трамвай на индустриальном мосту не останавливается, то усложнился переход с ул. Борщаговской, по которой он идет на Индустриальный путепровод, идущий к той же м. Почайная и далее к ж/м Троещина. Такого безголового транспортного решения, которое приводит к постоянному тесному (очень) контакту тысяч людей ожидать было сложно. Радует только, что эти маршруты идут мимо Медгородка, где уже выделили 4-й корпус под ковид-больницу и, собственно, они гарантировано обеспечивают ее наполняемость.

Инна

30 вересня 2021, 13:28

Остановку "Индустриальная" закрыли не 18 сентября. А ещё летом - 12 июня 2021 года. Писаки..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися