В Ірпені через вирубку лісу забудовниками мешканці пікетують міськраду (ФОТО)

Люди протестують проти екологічного терору

В Ірпені через вирубку лісу заради чергової забудови активісти та місцеві мешканці пікетують міську раду. Про це повідомили у громадському об'єднанні "Український стяг", передають "Коментарі".

Поблизу Ірпінської міської ради та у приміщенні установи провели акцію протесту під назвою "Проти екологічного терору в Ірпіні". Місцеві мешканці незадоволені вирубкою лісу за вказівкою посадовців заради чергової забудови та вважають знищення лісу незаконним.

Пікетом від міської влади Ірпеня вимагали зупинити свавілля, яке чинять недобросовісні забудовники. Активісти стверджують, що ліс знищують за вказівкою двох власників будівельних компаній, які місті лісів вже зводять житлові комплекси та не планують зупиняти будівництво.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухові депутати місцевої міської ради ухвалили скандальне рішення віддати під забудову 18 гектарів лісу на території міста. Деякі місцеві депутати виносили в зал альтернативний план зонування, який передбачав збереження лісових ділянок, однак рішення було провалено.

Нагадаємо, у Києві планують знести Деміївський ринок та на його місці побудувати житловий комплекс. Проєкт забудови передбачає виведення річки Совка з колектору. Кияни виступили проти знесення ринку та звернулися до столичної влади з петицією.

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва планують знести кінотеатр "Загреб".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися