Корупцію на Подільському мосту шукають з водолазами (ФОТО)

На споруді проводять черговий огляд

У Києві на будівництві Подільського мосту із залученням експертів та водолазів пройшов черговий огляд. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної прокуратури.

У прокуратурі Києва нагадали, що проводять слідчі дії в межах відкритого кримінального провадження за фактом привласнення коштів територіальної громади та службової недбалості під час будівництва Подільського мостового переходу. У серпні було повідомлено про підозру першому заступнику керівника комунального підприємства "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" та керівнику підприємства, яке виступає генеральним підрядником.

Черговий огляд будівництва Подільського мосту провели 7 жовтня за участю експертів, спеціальних служб та водолазів. Спеціалісти перевіряли обсяги та якості виконаних робіт, зокрема — підводних, на відповідність до їхньої вартості. У прокуратурі Києва заявили, що через неналежне виконання робіт з фарбування залізобетонних прольотних плит автопроїзду Подільського мосту, за висновками експертизи, бюджету столиці спричинено збитки на суму понад 4,5 мільйонів гривень. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві триває будівництво метро на Троєщину та Подільсько-Воскресенському мосту. Зявилося нове відео, зроблене з висоти пташиного польоту.

Нагадаємо, у мерії Києва затвердили назви нових станцій метро на Троєщину. Станція "Глибочицька" матиме перехід на станцію метро "Лук’янівська". Зі станції метро "Подільська" можна буде перейти на станцію "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції метрополітену — "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" та "Райдужна".

Дивіться також, як у Києві будують Оболонський пішохідний міст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися