Біля озера на Осокорках прибрали десятки тон сміття (ФОТО)

Як ліквідували сміттєзвалище у Дарницькому районі столиці

У Дарницькому районі столиці вивезли десятки тон сміття зі звалища біля озера Тягле. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької райдержадміністрації.

Роботи з комплексної ліквідації сміттєзвалища на Осокорках провели в рамках місячника благоустрою. За ініціативи Дарницької райдержадміністрації участь у них приймали працівники комунального підприємства "Плесо" та Дарницького управління поліції. Зазначається, що сміттєзвалище біля озера Тягле створили особи без постійного місця проживання. Лише за день з цієї локації вивезли понад 80 тон сміття.

У Дарницькому районі також тривають роботи на інших об'єктах. Зокрема, комунальники навели лад на вулиці Зрошувальній та зібрали чергову партію сміття на Колекторній вулиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в рамках місяця впорядкування міського простору першим столична влада перевірила благоустрій Печерського району. Який безлад виявили під час перевірки — у матеріалі "Коментарів".

Згодом столична влада перевірила Шевченківський район Києва. Комісія КМДА з проведення осіннього місячника з благоустрою обурилась незадовільним станом благоустрою в районі Лук’янівської площі.

Нагадаємо, у вересні мер Києва Віталій Кличко звільнив головного комунальника в Шевченківському районі столиці. Відповідне рішення очільник Києва озвучив під час наради з керівниками районів та керуючих компаній столиці. Кличко оцінив роботу Керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Шевченківського району Києва як незадовільну. Прикладом недбалості комунальників стала ситуація, коли мешканці будинку на вулиці Гончара, 6 майже на три доби залишились без води та були змушені носити воду до своїх квартир з навколишніх будинків.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва планують зачистити усі мікрорайони від занедбаних гаражів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися