У центрі Києва виявили кілька дуже засмічених ділянок (ФОТО)

Перевірку благоустрою провели у Подільському районі

У центрі Києва провели перевірку рівня благоустрою та виявили кілька засмічених ділянок. Про це повідомили у Київській державній міській адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Рейд комісія столичної мерії на цей раз провела у Подільському районі Києва. Перевіряли Поділ в рамках осіннього місячника з благоустрою. Представники київської влади виявили купи листя та сміття, закинуті альтанки та забиті зливоприймачі, а також зламані спортивні майданчики.

За словами першого заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексія Кулеби, столичні комунальники неналежним чином обслуговують прибудинкові території приватної та державної власності. Особливо засмічені ділянки знаходяться на Кирилівській вулиці, зазначив Кулеба. Відповідальним за благоустрій Подільського району Києва особам дали час на розв'язання виявлених проблем. Завершити усі роботи мають до 15 листопада.

Перший заступник мера Києва також повідомив, що у кількох районах столиці існує спільна проблема. Найбільше скарг від киян надходять від тих мешканців, чиї будинки обслуговують ОСББ та ЖБК. Окрім того, особливу увагу комісія КМДА звернула на необхідність прибрати з доріг незаконні антипаркувальні елементи та завершити роботи після аварійних розриттів на проїжджих частинах.

Нагадаємо, у Києві перевірять благоустрій в усіх десяти районах. Перевірки вже відбулися в Оболонському, Шевченківському, Печерському, Солом’янському та Святошинському районах столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко звільнив головного комунальника в Шевченківському районі столиці. Відповідне рішення очільник Києва озвучив під час наради з керівниками районів та керуючих компаній столиці. Кличко оцінив роботу Керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Шевченківського району Києва як незадовільну. Прикладом недбалості комунальників стала ситуація, коли мешканці будинку на вулиці Гончара, 6 майже на три доби залишились без води та були змушені носити воду до своїх квартир з навколишніх будинків.

Читайте також, що за місяць у Києві інспектори склали понад 300 протоколів за порушення правил благоустрою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися