Як у Києві зачищають від МАФів територію "ВДНГ" (ФОТО)

Демонтаж незаконних тимчасових споруд триває другий день

У Голосіївському районі Києва другий день триває демонтаж незаконних тимчасових споруд. Про це у своєму Facebook повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, близько сорока МАФів демонтують поблизу "ВДНГ". Ці споруди роками займали територію поблизу станції метро "Виставковий центр" без дозвільних документів. Після демонтажу їх відправлять на штрафні майданчики. До того, як МАФи почали прибирати столичні комунальники, власники споруд отримали приписи та в них був час самостійно прибрати МАФи, зазначив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин. Він також оприлюднив світлини, як працюють демонтажні бригади комунального підприємства "Київблагоустрій".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що територія поблизу ринку "Юність", де тривав демонтаж торгівельних точок, належить лікарні швидкої допомоги. Тут прибрали 60 незаконних споруд та вивезли 40 вантажівок сміття. На звільненій від споруд території обіцяли провести роботи з благоустрою та висадити дерева.

Нагадаємо, у Києві за тиждень знесли сто кіосків і незаконних споруд, з них найбільше — у Дніпровському районі столиці, а біля станції метро "Героїв Дніпра" комунальні служби провели демонтаж стихійного ринку.

Читайте також, що у Києві візьмуться за МАФи на Севастопольській площі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися