Київські митники вилучили пристрої для "ведмежатників" та "домушників" (ФОТО)

Нелегальний товар знайшли у поштовому відправленні

Київські митники вилучили пристрої для "ведмежатників" та "домушників" у міжнародному поштовому відправленні з Російської Федерації. Про це повідомили у Київській митниці, передають "Коментарі".

За даними відомства, в міжнародному поштовому відправленні з Росії виявили "кодграбери". Ці протизаконні пристрої використовують для зламу та відмикання замків до гаражів, автомобілів, домофонів, шлагбаумів та сховищ. У посилці, яка прямувала з Новосибірська до Києва, виявили дев’ять кодграберів. Прилади без маркування з телескопічними антенами та кнопками.

Експерти зазначають, що виявлені пристрої можуть зчитувати та відтворювати до 99 кодів, сканувати, декодувати та аналізувати наявні в радіусі до 50 метрів радіочастотні сигнали від багатьох систем в діапазоні частот від 315 Mhz. Також дані пристрої мають функції підбору стаціонарних та динамічних кодів та глушіння. У Київській митниці додали, що пересилання у міжнародних поштових відправленнях таких товарів заборонено актами Всесвітнього поштового союзу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що київські митники в чотирнадцяти міжнародних поштових відправленнях знайшли тисячі пачок контрабандних сигарет. Тютюнові вироби планували під виглядом посуду та іграшок відправити до Австралії, Канади, Ірландії, Великобританії та Ізраїлю.

Нагадаємо, в міжнародному аеропорті "Бориспіль" у громадянки України виявили незадекларований розкішний золотий з діамантами годинник. Жінка поверталася авіарейсом з Туреччини. Зі Стамбулу вона везла з собою придбаний швейцарський годинник торговельної марки Breguet. Жіноча модель Reine de Naples вироблена із золота та інкрустована діамантами. Вартість коштовної речі становить 39,5 тисяч швейцарських франків. Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися