В аеропорту "Бориспіль" у пенсіонерки вилучили кілограм коштовностей (ФОТО)

Українка намагалася нелегально ввезти ювелірні вироби та діаманти

В міжнародному аеропорту "Бориспіль" у літньої жінки вилучили понад 170 ювелірних прикрас та 12 діамантів загальною вагою у кілограм. Про це повідомили у Київській митниці, передають "Коментарі".

За даними відомства, 70-річна громадянка України прибула до міжнародного аеропорту "Бориспіль" авіарейсом з Індії транзитом через Катар. Митний контроль пенсіонерка проходила "зеленим коридором" та не задекларувала ані ювелірні вироби, ані діаманти.

Під час перевірки київські митники виявили у пасажирки десятки сережок, браслетів, кілець та інших ювелірних виробів зі срібла, білого золота та коштовного каміння. Коштовності знайшли у валізі серед особистих речей українки. Митникам вона пояснила, що нібито ці прикраси везе від своєї доньки для друзів в Україні. Вартість вилучених коштовностей поки що повністю не оцінили. На порушницю митних правил склали адміністративний протокол.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в міжнародному аеропорті "Бориспіль" у громадянки України виявили незадекларований розкішний золотий з діамантами годинник. Жінка поверталася до України авіарейсом з Туреччини. Зі Стамбулу вона везла з собою придбаний швейцарський годинник торговельної марки Breguet. Жіноча модель Reine de Naples вироблена із золота та інкрустована діамантами. Вартість годинника становить близько мільйона гривень.

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники митної служби вилучили понад 40 кг срібних прикрас з Індії. 38-річний чоловік привіз рейсом із Делі дві валізи, в яких під час перевірки виявили намиста, кільця, сережки, підвіски, браслети та статуетки. Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися