У Києві на Індустріальному мосту встановили декоративну підсвітку (ФОТО)

Як виглядає шляхопровід після капітального ремонту

У Києві на Індустріальному мосту після капітального ремонту запрацювала декоративна підсвітка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної державної адміністрації.

За даними комунального підприємства "Київавтодор", Індустріальний міст засяяв трьома мільйонами відтінків. На шляхопроводі встановили 76 прожекторів на опорах та 235 лінійних світильників на прогонах споруди.

За словами виконуючого обов’язки генерального директора КК "Київавтодор" Олександра Федоренка, на Індустріальному мосту завершили капітальний ремонт в рамках ремонту Борщагівської вулиці вперше з 1977 року. На споруді замінили не тільки покриття проїзної частини та тротуарів, а й гідроізоляцію, монолітну плиту автомобільного проїзду, деформаційні шви та системи освітлення. Також влаштували нові трамвайні колії. Зараз комунальники працюють над різними режимами підсвічування Індустріального мосту.

Індустріальний міст став третім об’єктом у Києві, який має декоративну підсвітку. Кольорова ілюмінація у столиці також встановлена на комплексі із чотирьох шляхопроводів на перетині Богатирської вулиці з проспектом Степана Бандери та Оболонським проспектом. На Борщагівському мосту "розпустилися" гірлянди у вигляді листків каштану.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві залучать позику на 39 мільйонів доларів, щоб продовжити лінію швидкісного трамвая від центрального залізничного вокзалу до станції метро "Палац спорту". Під час будівництва лінії швидкісного трамвая планують провести реконструкцію вулиці за маршрутом транспорту.

Нагадаємо, що у Києві найближчим часом відкриють розв’язку Окружної дороги та на фінальному етапі відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту.

Читайте також, що мер Києва Віталій Кличко розповів про продовження лінії швидкісного трамвая.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

31 жовтня 2021, 10:46

А пробки как были вокруг моста , так и остаются ещё с 2000х годов. А киевским властям до пробок пох, пусть горожане страдают.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися