На перехрестях Києва встановили нові дорожні розмітки (ФОТО)

Нові правила руху набудуть чинності з листопада

У Києві перехрестях вулиць Січових Стрільців та Гоголівської, а також вулиць Басейної та Еспланадної з’явилася коробчаста розмітка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

За даними мерії, коробчаста розмітка позначає проїжджу частину в межах регульованого перехрестя. В разі виникнення затору або перешкод на цю ділянку заборонено в’їзд. Нові розмітки вводять новими державними стандартами, які набудуть чинності з 1 листопада.

За словами заступника голови КМДА Олександра Густєлєва, зараз у Києві влаштували коробчасту розмітку на чотирьох регульованих перехрестях. На цих ділянках у столиці водії часто порушують проїзд циклу світлофора, створюють затори та виїжджають на завантажене перехрестя.

Найближчим часом коробчасті розмітки з’явиться на ще чотирьох перехрестях у Києві. Їх облаштують на перехресті вулиці Січових Стрільців з Обсерваторною, Некрасівською та Кудрявським узвозом, а також на перехресті вулиць Басейної і Мечникова та бульваром Лесі Українки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перша коробчаста розмітка обладнана на перехресті вулиць Солом’янської та Волгоградської та Андрія Головка, а також вулиці Солом’янській і Максима Кривоноса та Генерала Шаповала.

Нагадаємо, що у Києві найближчим часом відкриють розв’язку Окружної дороги та на фінальному етапі відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту.

Читайте також, що мер Києва Віталій Кличко розповів про продовження лінії швидкісного трамвая.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися