Київ офіційно переходить у "червону" зону

Названа дата посилення обмежень

Київ офіційно переходить у "червону" зону з 1 листопада. Про це за результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов, передають "Коментарі".

На території Києва офіційно встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки через зростання рівня захворюваності на коронавірус. Режим набуде чинності о півночі 1 листопада. Посилення карантину до "червоного" рівня епідемічної небезпеки передбачає низку обмежень.

У "червоній" зоні заборонена робота торговельних центрів, закладів громадського харчування, непродовольчих ринків і магазинів, а також проведення масових заходів. Обмеження не стосуються лише тих закладів, де повністю вакциновано від коронавірусу увесь персонал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко звернувся до уряду ввести у столиці "червоний" рівень епідемічної небезпеки через зростання захворюваності на коронавірус і наповненість лікарень.

Нагадаємо, у Києві визначились з додатковими карантинними обмеженнями в разі потрапляння Києва до "червоної" зони небезпеки розповсюдження коронавірусу. Окрім того, столична влада підтримає представників малого та середнього бізнесу в разі впровадження "червоної" зони карантину. 

Читайте також, що на центральному автовокзалі Києва відкрили пункт вакцинації від коронавірусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися