На головному автовокзалі Києва відкрили пункт вакцинації (ФОТО)

Тут також можна пройти тестування на коронавірус

На центральному автомобільному вокзалі Києва почав працювати пункт вакцинації від коронавірусу. Про це повідомили у компанії "Укрпас", передають "Коментарі".

Пункт щеплення від коронавірусу відкрили на другому поверсі автовокзалу. Усім охочим вакцинуватися від COVID-19 рекомендують звернутися до пункту щеплення за півгодини до відправлення автобусу. З собою потрібно мати ідентифікаційний код та паспорт. Пункт вакцинації на центральному автовокзалі працює лише у будні з 10:00 до 17:00.

Також на автовокзалі працює пункт експрес-тестування на коронавірус. Його відкрили минулого тижня. Зробити тест на COVID-19 можна на другому поверсі автовокзалу. Результати доведеться почекати 15 хвилин. Про вартість тестування від коронавірусу в "Укрпас" не повідомляють.

Нові правила пасажирських перевезень діють в Україні з 21 жовтня. Для поїздки в автобусах міжобласного та міжнародного сполучення пасажири повинні мати довідку про щеплення однією або двома дозами вакцини від коронавірусу, негативний ПЛР-тест або експрестест, чинний 72 години. Без одного з цих документів до автобусу не пустять.

Зробити тест або щеплення від коронавірусу можна і на центральному залізничному вокзалі Києва. Вакцинація від COVID-19 безкоштовна, а за тест доведеться заплатити 350 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в разі погіршення епідеміологічної ситуації через розповсюдження коронавірусу не виключають розгортання мобільних шпиталів. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що усі столичні лікарні забезпечені необхідними ліками та киснем для лікування хворих на коронавірус та висловив сподівання, що розгортання мобільних шпиталів у столиці не знадобиться. 

Нагадаємо, у Києві визначились з додатковими карантинними обмеженнями в разі потрапляння Києва до "червоної" зони небезпеки розповсюдження коронавірусу. Окрім того, столична влада підтримає представників малого та середнього бізнесу в разі впровадження "червоної" зони карантину. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися