Голова Київоблради Микола Стариченко пішов у відставку

Глава радикальної партії Олег Ляшко назвав колишнього спікера Київоблради повією

Голова Київської обласної ради Микола Стариченко пішов зі спікерського крісла і заявив, що не братиме участі у місцевій кампанії-2020. Про це колишній чиновник заявив, 30 липня, на своїй сторінці в Facebook.

"Написав заяву про складання повноважень голови та депутата Київської облради. Це пов'язано з рядом інсинуацій, інтриг і брудних технологій, які набирають обороти в період передвиборчої кампанії де я ніколи не буду брати участь", – написав Стариченко.

Він уточнив, що не буде продовжувати політичну діяльність і не буде брати участь у місцевих виборах. Також Стариченко згадав, що був одним з керівників Радикальної партії Олега Ляшка. І повідомив, що в облраді була створена група "За демократичні ініціативи президента України Володимира Зеленського", до складу якої увійшов і він сам.

"Ця політична повія разом з іншими депутатами-зрадниками від РПЛ створили в облраді групу в "підтримку демократичних ініціатив президента Зеленського". Ці повії так мріють утриматися в депутатських кріслах, що, змінивши партію, остаточно втратили совість і елементарну пристойність. Найцікавіше, що президентська партія не гребує підбирати всякий політичний мотлох", – відреагував на все це глава Радикальної партії Олег Ляшко.

Сам Микола Старченко зазначив, що створення такої групи не означає його перехід в депутатський корпус або в ряди членів партії "Слуга народу".

Раніше "Коментарі" розповіли на чому заробляє Вадим Столар.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися