До Києва з Китаю везли велику партію підробок навушників Apple (ФОТО)

Частині контрафактного товару загрожує знищення

До Києва з Китаю прямувала велика партія навушників Apple, частина якоє має ознаки підробки. Про це розповіли у Київській митниці, інформують "Коментарі".

Київські митники запідозрили, що партія з восьми тисяч навушників імпортувалася в Україну з порушенням законодавства, а саме — прав інтелектуальної власності компанії Apple Inc. Товар китайського виробництва прямував до одного зі столичних підприємств. Митне оформлення вантажу вартістю 1,5 мільйонів гривень призупинили.

Зазначається, що огляд партії навушників провели після спрацювання митної системи аналізу та управління ризиками. Про призупинення митного оформлення товару повідомила правовласника. Зараз представник правовласника веде перемовини з імпортером щодо знищення чотирьох тисяч навушників. По решті партії мають ухвалити рішення у визначений термін, додали у Київській митниці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у пасажира, який планував вилетіти до Італії, вилучили понад сотню предметів, які належать до часів Третього рейху. Чоловік планував потрапити до Риму через міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники митної служби вилучили понад 40 кг срібних прикрас з Індії. 38-річний чоловік привіз рейсом із Делі дві валізи, в яких під час перевірки виявили намиста, кільця, сережки, підвіски, браслети та статуетки. Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися