В аеропорту "Бориспіль" росіянин намагався підкупити прикордонників

Що зробили з іноземцем

В міжнародному аеропорту "Бориспіль" громадянин Росії намагався підкупити українських прикордонників. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, іноземець прилетів в Україну авіарейсом зі столиці Грузії Тбілісі. Під час проходження паспортного контролю росіянин не зміг підтвердити мету свого візиту в Україну. Прикордонники відмовили йому у в’їзді, але чоловік намагався вирішити це питання грошима. Громадянин РФ запропонував українському прикордоннику хабар. За безперешкодний пропуск через державний кордон на територію України він хотів заплатити 300 доларів.

Спробу надання хабаря прикордоннику задокументували українські правоохоронці. Росіянина затримали. Відомо, що іноземець 1979 року народження. Слідчі дії тривають, додали у Держприкордонслужбі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у пасажира, який планував вилетіти до Італії, київські митники вилучили понад сотню предметів, які належать до часівТретього рейху. Чоловік планував потрапити до Риму через міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники митної служби вилучили понад 40 кг срібних прикрас з Індії. 38-річний чоловік привіз рейсом із Делі дві валізи, в яких під час перевірки виявили намиста, кільця, сережки, підвіски, браслети та статуетки. Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися