У Києві розбудовують новий велосипедний маршрут (ФОТО)

На транспортній розв'язці з’явилася велосипедна доріжка

У Києві на транспортній розв'язці проспектів Степана Бандери та Героїв Сталінграда побудували велосипедну доріжку. Як вона виглядає показали у спільноті "Київ — велосипедне місто" у соціальній мережі, передають "Коментарі".

На чверті транспортної розв'язки типу "конюшина" проспект Степана Бандери — проспект Героїв Сталінграда столичні комунальники побудували двосторонню велосипедну доріжку та оновили покриття тротуару.

Нова велосипедна доріжка має асфальтове покриття. Її ширина складає два метри. Вона поєднує вже наявну велосипедну доріжку на проспекті Степана Бандери з майбутньою, яку побудують під час капітального ремонту проспекту Героїв Сталінграда. Також від нового відрізку велосипедної доріжки є відгалуження в напрямку Набережно-Рибальскої вулиці.

Нова велодоріжка є частиною магістрального велосипедного маршруту "Оболонь — Поділ — Центр". Планується, що вона поєднає єдиною велосипедною мережею Північний міст, станцію метро "Почайна" та житловий масив "Оболонь".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві триває капітальний ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу. Зараз роботи ведуть на перехресті вулиць Новокостянтинівської з вулицею Олени Теліги та проспектом Степана Бандери. Як ремонтують цю ділянку — дивіться на відео, знятому з висоти пташиного польоту.

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи до грудня частково обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе та вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Дивіться також відео, що відбувається на будівництві метро на Троєщину на Подільському мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


я

14 листопада 2021, 12:19

уйдет,но весной отремонтируют...

Сергей

14 листопада 2021, 12:07

Как вовремя.Когда же еще на велосипедах кататься как не зимой...интересно,а по весне этот "маршрут" не уйдеь вместе со снегом???

людмила

14 листопада 2021, 11:46

ЗАЧЕМ ЭТИ НЕ СВОЕВРЕМЕННЫЕ ТРАТЫ ДЕНЕГ НА ДОРОЖКИ?В БОЛЬНИЦАХ НЕ ХВАТАЕТ МЕСТ И КИСЛОРОДА!НА ТОТ СВЕТ ОТКАТЫ НЕ ЗАБЕРЕТЕ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися