У центрі Києва до грудня обмежили рух транспорту (СХЕМА)

Водіїв попередили про ремонт дороги

У Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на вулиці Льва Толстого. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на вулиці Льва Толстого розпочали черговий етап капітального ремонту дороги. Роботи виконують на ділянці між між вулицями Жилянською і Саксаганського. Дорожники будуть працювати до 6 грудня.

Під час ремонту рух транспорту на вулиці Льва Толстого частково обмежили. У комунальній корпорації "Київавтодор" також оприлюднили схему перекритої на час ремонту ділянки вулиці.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Дивіться також відео, що відбувається на будівництві метро на Троєщину на Подільському мосту.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися