У Києві відпрацювали протидію терактам (ВІДЕО)

У столиці провели антитерористичні навчання

У Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") силовики відпрацювали протидію терактам. Як це відбувалося, розповіли у Службі безпеки України, передають "Коментарі".

Під час проведення міжнародного форуму терористи захопили заручників, серед яких — високопосадовець іноземної держави. За таким сценарієм українські силовики відпрацьовували спільні дії щодо визволення заручників та затримання злочинців. Правоохоронці створили оперативний штаб, але вирішили не вести переговорів з терористами та приступили до силового сценарію. За результатами спецоперації терористів знешкодили та визволили заручників.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки заступника керівника Антитерористичного центру при СБУ Юрія Малашка, боротьба з тероризмом постійно потребує нових превентивних підходів. Він зазначив, що саме тому українські силовики постійно вдосконалюють навички та практичні знання.

Як відбувалися антитерористичні навчання на "ВДНГ", в СБУ показали на відео. Участь у тренуваннях брали співробітники підрозділів СБУ, Управління державної охорони, Нацгвардії, Нацполіції, ДСНС, Державної прикордонної служби України та представники органів державної влади.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області та ще чотирьох прикордонних регіонах можуть запровадити надзвичайний стан через міграційну кризу в Білорусі. Через це українські правоохоронці попередили про посилення заходів безпеки.

Нагадаємо, що у Київській області викрили схему виготовлення фальшивих грошей. Організатором виявився іноземець. В нього було троє спільників — мешканець Києва та двоє іноземних громадян. "Типографію" організатор оборудки влаштував у своєму будинку в Київській області. Тут шахраї на звичайному принтері друкували купюри номіналом 200 гривень та 100 доларів. Окрім того, слідчі виявили в будинку одного з учасників схеми лабораторію по вирощуванню конопель.

Читайте також, як іноземець ховався від Інтерполу, вирощуючи коноплі під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися