У Києві біля метро "Лівобережна" зникла стихійна торгівля (ФОТО)

Чому торгівці хутко звільнили тротуар

У Дніпровському районі Києва поблизу станції метро "Лівобережна" зникла стихійна торгівля. Про це повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, сьогодні з ранку він проводив виїзну нараду щодо стихійної торгівлі на вулиці Євгена Сверстюка поблизу станції метро "Лівобережна". "Ох, чим тут тільки не торгують. Ну, і як ви розумієте, про дозвільні документи ніхто з торговців навіть не чув. На фото видно, що було на цій локації до мого приїзду і як усе стало, коли виїзна нарада була у розпалі. Тротуари мають бути лише для перехожих, а не для яток з продукцією сумнівної якості", — прокоментував оприлюднені у своєму Facebook світлини Трубіцин.

Депутат Київради пообіцяв розповісти подробиці виїзної наради щодо стихійної торгівлі згодом.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Нагадаємо, на столичній Оболоні почали відновлювати природне річище річки Почайна. З днища та з берегів вже частково підняли бетонні блоки. Під час розчищення річки Почайна проведуть археологічну розвідку. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, як у Дарницькому районі Києва на берегу водойми на Позняках провели демонтаж незаконних споруд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ирина

17 листопада 2021, 10:55

интересно на заболотного теремки 1 перед выборами рисовались а потом что только не продают и главный там есть который за места берет не малые деньги

Александр 100%

16 листопада 2021, 21:29

Валентин, А рынки где ? Демеевский сносят . Будет очередной небоскрёб . И куда идти людям ,в супермаркеты химию покупать ,ну идите и травитесь сами .

Валентин

16 листопада 2021, 13:29

На Позняках уберите этих дебилов пожалуйста. Пройти негде вообще, торгуют прям под вывеской о штрафе в 15 тисяч. Налоги не платят, продают безакцизные сигареты малолеткам. Метро - для передвижения по городу, рынки - для торговли

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися