У Києві подорожчає проїзд: скільки коштуватиме проїзний на місяць із січня 2022 року

Проїзні на місяць у всіх видах комунального транспорту подорожчають більше ніж у два рази

З початку 2022 року проїзд у громадському транспорті Києва значно зміниться у ціні. На 1690 рік стане дорожче і безлімітний проїзний на всі види комунального транспорту столиці. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на сайт Київської міської державної адміністрації.

Так, з 1 січня у Києві планують підвищити тарифи на проїзд. Таким чином, поїздка в автобусах, тролейбусах, трамваях та метро становитиме 20 гривень. Для власників "Карти киянина" ціна на одну поїздку становитиме 12 гривень незалежно від кількості поїздок.

Вартість безлімітного проїзного квитка зросте із 1300 гривень до 2990 грн. Квиток на 124 поїздки коштуватиме 1 761 гривню, на 92 - 1 316 гривень, 62 поїздки - 893 гривні та квиток на 46 поїздок коштуватиме 667 гривень.

picture

Проїзні квитки на короткий термін також стали дорожчими більше ніж у два рази. Квиток на 24 години коштуватиме киянам 250 гривень, що на 150 грн більше, ніж зараз. На 225 гривень подорожчає проїзний на 48 годин та нова ціна становитиме 375 гривень. З 200 до 500 гривень зросте вартість проїзного на 72 години.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Київській області підвищили тарифи на проїзд. Вартість встановлена у розмірі 8 гривень. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що столична влада продовжує реформувати громадський транспорт міста, кардинально змінюючи проїзд та умови у громадському транспорті міста, встановлюючи дедалі жорсткіші вимоги до приватних перевізників. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися