У Києві готують до відкриття оновлену Андріївську вулицю (ФОТО)

Реконструкція на завершальній стадії

У Подільському районі Києва завершують реконструкцію Андріївської вулиці та до кінця тижня обіцяють відкрити проїзд. Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондриївський, передають "Коментарі".

За словами заступника мера Києва, найближчим часом на ділянці від вулиці Сагайдачного до Брацької вулиці замінять дощовий колектор. Валентин Мондриївський зазначив, що масштабну реконструкцію Андріївської вулиці, яку почали наприкінці червня, проводять вперше з 1989 року.

На Андріївській вулиці вже замінили сотні метрів теплотраси, водопроводу та каналізаційного колектора. На ділянці поблизу Боричевого Току вклали гранітну бруківку. Раніше тут було старе асфальтове покриття. Окрім того, на Андріївській вулиці оновили тротуари. Зараз тривають роботи з реконструкції ділянки вулиць Петра Сагайдачного і Набережно-Хрещатицької. Завершити їх планують до кінця року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві тривають масштабні ремонтні роботи на вулиці Івана Франка. На відремонтованій ділянці вулиці в історичному центрі столиці оновили тротуари, влаштували антикишені та з'явилася відокремлена велосипедна доріжка. Також у кварталі між вулицею Богдана Хмельницького та бульваром Тараса Шевченка зменшили ширину проїжджої частини. 

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Дивіться також відео, як у Києві триває ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися