У Дарницькому районі Києва облаштували новий сквер

Що зробили у новій зоні відпочинку

У Дарницькому районі Києва завершили благоустрій скверу. Про це розповів депутат Київської міської ради Володимир Гончаров, передають "Коментарі".

Новий сквер облаштували на перетині вулиць Анни Ахматової та Михайла Драгоманова. У цій зоні відпочинку два роки поспіль висаджують дерева та кущі. Зокрема, торік тут з’явилася катальпова та каштанова гаї. Цього року у сквері висадили понад чотириста кущів, клени, ялинки та багаторічні квіти.

Як повідомив депутат Київської міської ради Володимир Гончаров, у сквері встановили новий дитячий майданчик та гойдалки. Окрім того, на території привели до ладу старий дитячий комплекс та зробили тротуар. Тепер Дарницький район має ще одну зелену зону відпочинку з дитячим майданчиком, лавами та купою зелені.

Тим часом у Києві на Позняках тривають будівельні роботи з облаштування нової зони відпочинку на території парку "Прибережний". Невдовзі у Дарницькому районі столиці відкриють нову комфортну зону відпочинку поблизу затоки Берковщина. Першу чергу нового парку на узбережжі річки Дніпро планують відкрити до кінця цього року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Нагадаємо, на столичній Оболоні почали відновлювати природне річище річки Почайна. З днища та з берегів вже частково підняли бетонні блоки. Під час розчищення річки Почайна проведуть археологічну розвідку. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, як у Дарницькому районі Києва на берегу водойми на Позняках провели демонтаж незаконних споруд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися