На Київщині в лісі вирубують дуби та сосни (ФОТО)

Люди занепокоєні знищенням дерев під Обуховом

В Обухівському районі Київської області люди занепокоєні знищенням дерев у лісі, зокрема дубів та сосен. Світлини з вирубки лісу оприлюднили у соцмережі, передають "Коментарі".

За словами очевидиці Наталії Тимків, дерева знищують у лісі, яким опікується Обухівське лісництво. У селищі Нещерів жінка побачила вирубані дерева, більшість з яких дуби та сосни. Вона зазначає, що не є фахівцем, проте підозрює, що вирубка лісу може бути незаконною.

Свої підозри Тиків пояснює тим, що не всі зрізані дерева мають бірки, а ті, що мають, неможливо знайти на сайті Державного агентства лісових ресурсів України.

"Зрізані деякі дерева так високо, що дуже нагадує варварську вирубку, а не санітарну, яку проводять професійні лісники. Хто компетентний у цих питаннях, допоможіть, будь ласка, з’ясувати правду і якщо це незаконно, то припинити це варварство", — йдеться в дописі до посту Тимків у Facebook.

Вона також оприлюднила світлини зрублених дерев.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві висаджують дерева, кущі та квіти на різних локаціях жилих масивів. На Березняках місцеві мешканці за сприяння столичних комунальників висадили кілька саджанців катальп. Працювали над озелененням території на березі озеру Тельбін кілька днів. Після закінчення робіт територію називають унікальним катальповим гаєм

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва висадили зелену огорожу, яка захищатиме киян природним фільтром від пилу та транспортних викидів.

Читайте також, що у Київській області місцеві громади обурені планами вирубки лісу заради будівництва Великої окружної дороги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Петро

22 листопада 2021, 15:46

Сьогодні нещадно вирубують ліс біля с. Проліски Бориспільський район між вул. Броварська і Бориспільське шосе на величезній ділянці в кілька гектарів.

Bujhm

22 листопада 2021, 14:39

Эти живут как в последний день. Слуги пытаются урвать все что можно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися