У Києві обмежать роботу метро: подробиці

Про зміни в роботі попередили у столичному метрополітені

У Києві тимчасово обмежать на вхід кілька станцій метрополітену в центрі столиці через проведення футбольного матчу. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київський метрополітен", передають "Коментарі".

Обмеження в роботі станцій столичного метро пов’язані з проведенням футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Баварія" (Мюнхен) на національному спортивному комплексі "Олімпійський" у вівторок, 23 листопада. Початок гри запланований на 19:45.

Через футбол можливо закриття на вхід станції метро "Олімпійська" перед початком матчу. Після закінчення гри планують закрити станції метрополітену "Олімпійська", "Палац спорту" та "Площа Льва Толстого".

У столичному метрополітені пояснили, що механізм обмежень застосовується для уникнення масового скупчення людей на платформах станцій та вибачилися за тимчасові незручності. Пасажирів метро також закликали дотримуватись маскового режиму у транспорті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на коригування проєктної документації на будівництво першої дільниці Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

Нагадаємо, у мерії Києва затвердили назви нових станцій метро на Троєщину. Станція "Глибочицька" матиме перехід на станцію метро "Лук’янівська". Зі станції метро "Подільська" можна буде перейти на станцію "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції метрополітену — "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" та "Райдужна".

Дивіться також нове відео, як у Києві будують метро на Троєщину.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алех

23 листопада 2021, 19:10

П...здец

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися