На Подільському мосту триває будівництво метро на Троєщину (ВІДЕО)

Як виглядає будівельний майданчик та що там відбувається

На ділянці Подільського мосту на Русанівських садах тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітену на Троєщину. Що зараз відбувається на будівельному майданчику можна побачити на новому відео з висоти пташиного польоту, яке оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

"На Русанівських садах проєктують тунелі метро. Подивимось, на яку довжину. Тут якісь роботи вже завершені", — зазначив автор відео.

На кадрах, знятих з висоти, блогер показав тунелі майбутнього метро на Троєщину та над чим зараз на цій ділянці Подільського мосту працюють будівельники. Раніше Сергій Мухлинін показав, де у Києві призупинили будівельні роботи на одній з ділянок Подільського мосту. Тут згорнули будівництво, але роботи на Русанівських садах ще тривають.

Автомобільне сполучення на Подільському мосту планували відкрити до кінця року. Проте мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату відкриття Подільського мосту. Очільник столиці повідомив, що автомобільне сполучення на шляхопроводі відкриють у наступному році. За його словами, один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні. Перший з’їзд з Подільського мосту мають відкрити на Русанівських садах.


Тим часом у Києві розпочали будівельні роботи біля Дарницького мосту. Добудовує споруду група компаній "Автострада" на замовлення філії "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця". Вартість будівельних робіт становить понад мільярд гривень. Які зміни вже видно вздовж Дніпра — дивіться на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на коригування проєктної документації на будівництво першої дільниці Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

Нагадаємо, у мерії Києва затвердили назви нових станцій метро на Троєщину. Станція "Глибочицька" матиме перехід на станцію метро "Лук’янівська". Зі станції метро "Подільська" можна буде перейти на станцію "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції метрополітену — "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" та "Райдужна".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися