На Подільському мосту у Києві призупинили будівництво (ВІДЕО)

Як виглядає споруда з висоти пташиного польоту

У Києві призупинили будівельні роботи на одній з ділянок Подільського мосту. Це можна побачити на відео з висоти пташиного польоту, яке оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор кадрів показав Подільський міст, на якому згорнули будівництво. На відео видно, що будівельні роботи на споруді припинені. Вранці 18 листопада на будівництві немає будівельників. "Або вже все зробили, або нікого немає, або ще нікого немає. Захисні екрани встановлені, але не всі. Я бачу дві прогалини. Все замерло. Якщо на Русанівських садах ще десь роботи виконуються, тут вже нічого не відбувається", — прокоментував відео Сергій Мухлинін.

Натомість поблизу Подільського мосту на Подолі швидко будується новий житловий комплекс, зазначив блогер. "Будівельників немає ніде — ані на мосту, ані під мостом", — резюмував автор після відеоогляду Подільского мосту.

Автомобільне сполучення на Подільському мосту планували відкрити до кінця року. Проте днями мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату відкриття Подільського мосту. Очільник столиці повідомив, що автомобільне сполучення на шляхопроводі відкриють у наступному році. За його словами, один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні. Перший з’їзд з Подільського мосту мають відкрити на Русанівських садах.

 

Тим часом у Києві розпочали будівельні роботи біля Дарницького мосту. Добудовує споруду група компаній "Автострада" на замовлення філії "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця". Вартість будівельних робіт становить понад мільярд гривень. На лівому березі столиці Дарницький міст веде до естакади на Дніпровській набережній, а також включає дорогу вздовж залізничних колій через Харківський шляхопровід у напрямку станції Дарниця. Які зміни вже видно вздовж Дніпра — дивіться на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на коригування проєктної документації на будівництво першої дільниці Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

Нагадаємо, у мерії Києва затвердили назви нових станцій метро на Троєщину. Станція "Глибочицька" матиме перехід на станцію метро "Лук’янівська". Зі станції метро "Подільська" можна буде перейти на станцію "Тараса Шевченка". Ще чотири нові станції метрополітену — "Суднобудівна", "Труханів острів", "Затока Десенка" та "Райдужна".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


НафігнадА

19 листопада 2021, 02:00

Мост не строится, зато ЖК на Подоле- да, съезд на русановские сады - вопрос :КУДА??? Левобережка и так стоит в часы пик, и как этот съезд поможет Троещине и Воскресенке?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися