Київські митники перехопили посилки із забороненими ліками (ФОТО)

Що відомо про контрабанду

Київські митники перехопили посилки із забороненими препаратами із кількох країн. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської митниці.

За даними відомства, в міжнародних поштових відправленнях з Туреччини, Іспанії та Казахстану київські митники виявили 2,7 тисяч пігулок та пів сотні ампул з вмістом психотропних речовин та прекурсорів, обіг яких обмежено в Україні. Ці відправлення прямували з-за кордону до отримувачів у Хмельницькому, Кривому Розі, Кременчуці, Слов’янську та Київської області.

"Вкладення посилок відправники задекларували як вироби із заліза та сталі, художній живопис, косметичні препарати для догляду за шкірою, вітаміни тощо. Натомість, при митному огляді цих відправлень митники виявили понад 2,3 тисяч різних капсул в металевих баночках та блістерах, 400 таблеток в картонних коробках і 50 ампул з рідиною", — йдеться в повідомленні Київської митниці.

Експертиза виявила, що у складі усіх в капсул і таблеток містяться психотропи. Це сибутрамін та лоразепат, а рідина містить прекурсори — ефедрин та псевдоефедрин. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Київській області намагалися ввезти обладнання підсанкційного підприємства. Електротехнічне обладнання було вироблено в Росії. На цього російського виробника в Україні накладені санкції.

Нагадаємо, працівники Київської митниці вилучили комплектуючі для військової авіації, які намагалися переправити за кордон. Схему викрили контррозвідники СБУ. Канал контрабанди організували двоє мешканців Дніпропетровської області. Чоловіки закупали в Україні авіаційні агрегати та комплектуючі до військової техніки, щоб продавати їх у країнах близького зарубіжжя.

Дивіться також відео, як  міжнародного аеропорту "Бориспіль" відправили до Німеччини конфісковані елітні автомобілі Lamborghini Aventador SJV та Rolls Royce Phantom загальною вартістю понад мільйон євро. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

23 листопада 2021, 21:41

Твари вы! Как продавать на официальном уровне не сертифицированные лекарственные товары и ставить эксперименты с вакцинацией так это нормально! Зеленский пулю тебе в лоб!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися