У центрі Києва обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Водіїв попереджають про зміни

У Києві у зв'язку з проведенням масового заходу обмежать рух на центральних вулицях столиці. Про це попередили у Патрульній поліції Києва, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, рух транспорту обмежать у середу, 24 листопада, з 10:30 до 17:00. На цей час обмежать рух транспорту на вулиці Михайла Грушевського від перехрестя з вулицею Шовковичною до Європейської площі, а також на Європейській площі, вулицях Хрещатик та Володимирській від бульвару Тараса Шевченка до вулиці Ірининської, а також на бульварі Тараса Шевченка до перехрестя з вулицею Володимирською.

Водіїв просять з розумінням поставитися до тимчасових обмежень й обрати інші маршрути руху. У Патрульній поліції Києва також оприлюднили схему обмеження руху транспорту у столиці.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосеОкрім того, у Києві через ремонтні роботи обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюють у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися