На Київщині на острові будують незвичайний парк (ВІДЕО)

Парковий комплекс у стилі середньовіччя має стати новим туристичним об'єктом

У місті Біла Церква, що на Київщині, почали облаштовувати парковий комплекс "Гюргівська фортеця". Він розташовуватиметься на Острові Любові. Про це повідомляє "Krokus.TV".

За словами джерела, роботи з будівництва парку буде завершено вже наступного місяця. 15 грудня парковий комплекс можна відкрити для городян.

Головною особливістю паркового комплексу стане його стиль, тому що автори проєкту хочуть зробити парк середньовічним. За задумом автора проекту, це місце може стати новим туристичним об'єктом міста. Вхід до парку буде безкоштовним для всіх бажаючих.

picture

Нагадаємо, що парк створюватимуть на основі вже існуючої рекреаційної зони в районі вул. Річковий. У зв'язку із цим появі парку раді далеко не всі. Біологи б'ють на сполох, оскільки вважають, що зараз відбувається знищення природної екосистеми.

"Одна з екосистем — наочно на цьому острові. Він був відокремлений. Ніхто не бував. Зараз там гніздиться дуже багато птахів. Тут мешкає болотяна європейська черепаха, яка занесена до Червоної книги України та міжнародної. Після такого втручання, я думаю від цієї екосистеми нічого не залишиться", - каже біолог Ольга Анатоліївна.

picture

Співавтор проєкту заспокоює городян, пояснюючи, що роботи безпечні для всієї екосистеми тут і навіть проводяться з використанням екологічно чистих матеріалів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Позняках продовжується будівництво парку "Прибережний". Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Оболонському районі столиці створюють нову розважальну локацію. Як виглядає ще не відкритий Парк динозаврів на Оболоні, на відео з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися