На Київщині перевірять системи сповіщення населення

Де та коли увімкнуть сирени

У Броварах анонсували перевірку централізованої системи сповіщення населення із включенням електросирен. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварської міської ради.

За даними мерії, перевірятимуть систему сповіщення населення будуть у перший день зими. Першого грудня сирени включатимуть з 14:00 до 16:00. Мешканців Броварів просять зберігати спокій.

Оповіщення населення передбачає увімкнення електричних сирен, переривчастий звук яких означає сигнал "Увага всім!" Перед озвученням інформації на радіо та під час телевізійного мовлення сирени включають для привернення уваги громадян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області та ще чотирьох прикордонних регіонах можуть запровадити надзвичайний стан через міграційну кризу в Білорусі. Через це українські правоохоронці попередили про посилення заходів безпеки.

Нагадаємо, у Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") силовики відпрацювали протидію терактам. Під час проведення міжнародного форуму терористи захопили заручників, серед яких — високопосадовець іноземної держави. За таким сценарієм українські правоохоронці відпрацьовували спільні дії щодо визволення заручників та затримання злочинців. Як це було — можна подивитись на відео.

Читайте також, що Бровари отримали гроші на житло учасникам АТО та добудову школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися