У Києві "Парку партизанської слави" потрібні нові атракціони (ФОТО)

Як виглядає зона відпочинку в останні дні осені

У Дарницькому районі Києва відремонтований торік "Парк партизанської слави" потребує оновлення атракціонів. Про це заявив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

"Парк партизанської слави" користується попитом не лише серед мешканців Дарницького району столиці, а й серед киян з інших районів, зазначив Трубіцин. За його словами, найбільша проблема цієї локації зараз — це старі атракціони.

"Вирішити це питання можна з урахуванням подальшої реконструкції парку. Крім цього, є питання щодо альтанок та пересувної торгівлі", — заявив депутат Київської міськради за результатами виїзної перевірки парку.

У "Парку партизанської слави" планують перевірити торгівельні точки на предмет законності роботи. Окрім того, в цій зоні відпочинку на територію безконтрольно заїжджають приватні автомобілі. "Парк — це пішохідна зона, а не проїжджа частина. На мою думку, потрібно встановити спеціальні обмежувачі проїзду для приватних авто, а територією парку мають пересуватися лише автомобілі, які обслуговують дану територію", — вважає Трубіцин.

Він також оприлюднив світлини, як "Парк партизанської слави" виглядає в останні дні осені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва відремонтували та озеленили звільнений від стихійної торгівлі парк "Привокзальний". На території зони відпочинку поблизу Дарницького залізничного вокзалу завершили капітальний ремонт. Столичні комунальники висадили тут глід, ялинки та сакури.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва у парку "Нивки" дві будівлі знаходяться у жахливому стані. Одна з таких споруд — "Зелений театр". Мешканці Києва також занепокоєні тим, що парк "Нивки" роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території розбиті доріжки. У будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття.

Тим часом на столичній Оболоні почали відновлювати природне річище річки Почайна. З днища та з берегів вже частково підняли бетонні блоки. Під час розчищення річки Почайна проведуть археологічну розвідку. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, як у Дарницькому районі Києва на берегу водойми на Позняках провели демонтаж незаконних споруд



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися