У Києві тривають мітинги, центр перекрито (ФОТО, ВІДЕО)

В урядовому кварталі протестують підприємці

В урядовому кварталі протестують представники малого та середнього бізнесу зі всієї України. Про ситуацію у столиці розповіли у Патрульній поліції Києва, передають "Коментарі".

Під час акції протестів у Києві колони мітингарів супроводжують правоохоронці. Патрульні поліцейські забезпечують публічну безпеку і порядок під час масових заходів у столиці.

Підприємці вимагають від Верховної Ради України залишити їм спрощену систему оподаткування. Через протести у Києві посилили заходи безпеки. Порядок у столиці охороняють три тисячі поліцейських та 1,5 тисячі військових Нацгвардії. Правоохоронці закликають киян та гостей столиці з розумінням поставитися до підвищених заходів безпеки, не піддаватися на провокації та дотримуватися мирного формату проведення акцій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масові заходи перекриють рух транспорту у центрі столиці. Через обмеження у перший день зими громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами.

Нагадаємо, 1 грудня у Верховній Раді України відбувся виступ президента Володимира Зеленського. Голова держави звернувся зі щорічним посланням до нації. У столиці на цей день планували провести кілька мітингів та акцій протесту. Зокрема, раніше через ситуацію зі зривом спецоперації щодо затримання ПВК "Вагнер" активісти намагалися прорватися до Офісу президента, вимагали від Зеленського звільнити керівника ОП Андрія Єрмака та палили файєри на Майдані незалежності. Тоді організатори мітингу пообіцяли провести ще одну акцію протесту першого грудня. 

Читайте також, що напередодні голова МВС та учасники бойових дій на Донбасі закликали до мирних мітингів у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися