У Києві кардинально змінять рух автобусів та тролейбусів

Киян та гостей столиці попередили про зміни в маршрутах

У Києві через перекриття центра столиці у перший день зими громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами. Про це попереджають у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

У середу, першого грудня, можливі зміни в роботі тролейбусів маршрутів №6, №16 та №18. Курсуватиме зміненим маршрутами також автобуси №24, №55, №62 та №114. Це пов’язано з проведенням масових заходів в центральній частині міста.

Обмеження руху у столиці та зміну руху громадського транспорту запровадять із шостої ранку. Обмеження діятимуть на окремих ділянках вулиць та автомобільних доріг до закінчення мітингів.

Рух маршрутів тролейбусів буде організовано:

— №6 від Мінського масиву до станції метро "Лук’янівська";

— №16, №18 від вулиці Академіка Туполєва та вулиці Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу.

Рух автобусів буде за наступними маршрутами:

— №24 на ділянках від Національного музею історії України в Другої світовій війні до станції метро "Арсенальна" та від центрального залізничного вокзалу  до станції метро "Площа Льва Толстого";

— №55 від Дарницької до вулиці Старонаводницької за діючою схемою, далі — вулиця Генерала Алмазова — бульвар Лесі України — вулиця Басейна — вулиця Еспланадна — станція метро "Палац Спорту" — вулиця Рогнідинська — вулиця Шота Руставелі — вулиця Басейна — бульвар Лесі Українки — вулиця Новогоспітальна — вулиця Євгена Коновальця — вулиця Михайла Задніпровського — вулиця Генерала Алмазова — вулиця Старонаводницька, далі — за діючим маршрутом;

— №62 від Ботанічного саду до станції метро "Арсенальна";

— № 114 на ділянках від вулиці Милославської до стадіону "Динамо" та від центрального залізничного вокзалу до станції метро "Площа Льва Толстого".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у середу, 1 грудня, у Верховній Раді України відбудеться виступ президента Володимира Зеленського. Голова держави звернеться з щорічним посланням до нації. У столиці на цей день планують провести кілька мітингів та акцій протесту. Зокрема, раніше через ситуацію зі зривом спецоперації щодо затримання ПВК "Вагнер" активісти намагалися прорватися до Офісу президента, вимагали від Зеленського звільнити керівника ОП Андрія Єрмака та палили файєри на Майдані незалежності. Тоді організатори мітингу пообіцяли провести ще одну акцію протесту першого грудня.

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися