Центр Києва повністю перекриють через мітинги (СХЕМА)

Киян попереджають про обмеження руху транспорту

У Києві в перший день зими через проведення масових заходів протягом дня обмежать рух приватного та громадського транспорту. Про перекриття вулиць 1 грудня у центрі столиці попередили у Патрульній поліції Києва, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, обмеження руху транспорту введуть на вулицях Хрещатик, Михайлівській, Архітектора Городецького, Шовковичній, Інститутській, Лютеранській, Липській, Круглоуніверситетській, Заньковецької та Садовій. Патрульна поліція Києва оприлюднила схему перекриття доріг у центрі столиці. Водіїв просять врахувати цю інформацію та завчасно спланувати маршрути.

 

У середу, 1 грудня, у Верховній Раді України відбудеться виступ президента Володимира Зеленського. Голова держави звернеться з щорічним посланням до нації. У столиці на цей день планують провести кілька мітингів та акцій протесту. Зокрема, раніше через ситуацію зі зривом спецоперації щодо затримання ПВК "Вагнер" активісти намагалися прорватися до Офісу президента, вимагали від Зеленського звільнити керівника ОП Андрія Єрмака та палили файєри на Майдані незалежності. Тоді організатори мітингу пообіцяли провести ще одну акцію протесту першого грудня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Борисполі п’яний водій врізався в службовий автомобіль патрульних. За кермом автомобіля Volkswagen Passat був 37-річний мешканець Києва. Він виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося лобове зіткнення із службовим автомобілем Патрульної поліції. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися