У Києві громадський транспорт курсуватиме довше

Відомі причини у зміні графіку

У Києві через футбол продовжили роботу автобусів, тролейбусів та трамваїв. Про зміни руху громадського транспорту у столиці проінформували у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

Зміни графіку роботи стосуються ночі із сьомого на восьме грудня. На цей час громадський транспорт курсуватиме на одну годину довше через футбольний матч між командами "Шахтар" (Донецьк, Україна) та "Шериф" (Тирасполь, Молдова). Гра шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів відбудеться на національному спортивному комплексі "Олімпійський" у Києві о 22:00.

У столиці через футбол продовжать роботу таких маршрутів:

– тролейбуси — №3, №8, №18, №24, №26, №30 та 41;

– трамваї — №1-К, №8-К та №28;

– автобуси — №178, №220, №410, №500, №523, №576 та №582.

Окрім того, КП "Київпастранс" забезпечить чергування резервних автобусів. Додатковий транспорт задіють у разі необхідності на маршрутах №33-Т, №55, №69 та №99. Скоріше за все робота метро у столиці також буде продовжена, але у "Київському метрополітені" поки про зміни в русі не попереджали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вісім областей України та Київ залишать "червону" зону карантину з сьомого грудня, але обмеження для невакцинованих від коронавірусу залишаться. Рішення скасувати "червоний" рівень епідемічної небезпеки ухвалили для столиці України та для Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Одеської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської та Херсонської областей.

Нагадаємо, найдовший залізничний маршрут поїзду "Маріуполь — Рахів", який з’єднає Київщину з одинадцятьма регіонами України, курсуватиме з новенькими вагонами. Довжина маршруту складає понад 1800 кілометрів. Новий поїзд №5/6 "Маріуполь — Рахів" запускають з 12 грудня.

Читайте також, що зі столиці України до Польщі відновили курсування поїзда "Київ — Варшава".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися