У Києві від коронавірусу помер відомий музикант та композитор

У столиці через коронавірус пішов із життя відомий музикант та композитор Данило Перцов

У столиці 5 грудня пішов із життя відомий український музикант та композитор Данило Перцов — причиною смерті стала коронавірусна інфекція. Він був учасником гурту "Хорея Козацька", на Facebook-сторінці якого і повідомили про смерть артиста.

Відомо, що напередодні колега Перцова Тарас Компаніченко написав, що бореться за життя в лікарні під киснем. На той момент у Перцова була поразка легень у 85%. Артист був членом спілки композиторів України, а також мультиінструменталістом у групі "Хорея Козацька", де грав на шамлі, поморті та корнеті.

Нагадаємо, що 25 листопада 2021 року в Києві пішов з життя колишній міський голова столиці та голова Київської міської державної адміністрації (КМДА), депутат Київради та екс-нардеп Олександр Омельченко. Смерть настала від ускладнень після перенесеного захворювання на COVID-19. Останній місяць він перебував на лікуванні у закладі охорони здоров'я. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі .

Також видання писало, що 18 листопада мер столиці Віталій Кличко повідомив про госпіталізацію Омельченка з більшим відсотком ураження легень. Його стан на той момент був важким. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті .

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися