У Києві помер відомий волонтер Сергій Максимець: час та місце прощання

У столиці 10 грудня проведуть прощання із волонтером Сергієм Максимцем, який нещодавно помер

В українській столиці сьогодні проведуть церемонію прощання із померлим волонтером Сергієм Максимцем, якого на передовій звали Дядя Серьожа. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтерка Наталія Воронкова.

За її словами, прощання із померлим відбудеться у Михайлівському соборі столиці. Церемонія розпочнеться о 10-й ранку, далі прощання відбудеться у залі крематорію на Байковому цвинтарі о 12:30, а поминальний обід пройде о 14:00 на вулиці Голосіївська, 13А.

Нагадаємо, що 25 листопада 2021 року в Києві пішов з життя колишній міський голова столиці та голова Київської міської державної адміністрації (КМДА), депутат Київради та екс-нардеп Олександр Омельченко. Смерть настала від ускладнень після перенесеного захворювання на COVID-19. Останній місяць він перебував на лікуванні у закладі охорони здоров'я. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання писало, що 18 листопада мер столиці Віталій Кличко повідомив про госпіталізацію Омельченка з більшим відсотком ураження легень. Його стан на той момент був важким. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті .

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

10 грудня 2021, 08:08

Хорошо что сволота начала дохнуть! Особенно омельченко! Кравчук сколько нагрешил,что его и Бог не принемает!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися