Йому було 88 років: у Києві від коронавірусу помер відомий художник

У столиці від наслідків коронавірусу помер відомий український художник

У столиці пішов із життя відомий український художник Віктор Рижих – причиною смерті стали наслідки коронавірусної інфекції, йому було 88 років. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Відомо, що Рудий помер 13 грудня від пневмонії, яка стала наслідком коронавірусу. Він був Народним художником України та чинним членом академії наук України. Віктор Рижих працював у традиційних жанрах, його роботи були характерні через напружений експресивний мазок і високу культуру малярства.

Нагадаємо, що 25 листопада 2021 року в Києві пішов з життя колишній міський голова столиці та голова Київської міської державної адміністрації, депутат Київради та екс-нардеп Олександр Омельченко. Смерть настала від ускладнень після перенесеного захворювання на COVID-19. Останній місяць він перебував на лікуванні у закладі охорони здоров'я. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі .

Також видання писало, що 18 листопада мер столиці Віталій Кличко повідомив про госпіталізацію Омельченка з більшим відсотком ураження легень. Його стан на той момент був важким. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті .

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися