Ремонт на Голосіївському проспекті - шукайте об'їзд по схемі

Водіїв попередили про обмеження руху в Голосіївському районі

Оновлення інфраструктурних об'єктів Києва триває. Ми вже раніше повідомляли читачам про ремонт дороги в районі Либідської площі. Тепер ремонти пройдуть в Голосіївському районі. Так, в Києві у четвер, 13 серпня, з 21:00 обмежать проїзд на Голосіївському проспекті.

Про це повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

"Починається середній ремонт на просп. Голосіївському. Покриття будуть оновлювати на ділянці між вул. Героїв Оборони та Оріхуватськім шляхопроводом", - йдеться в повідомленні.

Обмеження діятимуть до 7:00 21 серпня.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", вулицю Хрещатик, яка розташована на території Печерського і Шевченківського районів, очікує капітальний ремонт. Головну вулицю Києва збираються сильно модернізувати та для цього готують масштабний проєкт. Як повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор", розробникам заплатять 18 мільйонів гривень з міського бюджету, що менше озвученої раніше цифри в 20 мільйонів гривень.

У планах проєктувальників зробити Хрещатик зручним для велосипедистів, людей з обмеженими можливостями, мам з колясками, пішоходів. Збираються побудувати велодоріжку. Крім цього, замінити елементи мощення на тротуарах новою плиткою або природним каменем і поміняти асфальтне покриття на проїзній частині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися