У Дніпровському районі Києва висадили десятки сосен (ФОТО)

Тут також встановлюють новорічну ялинку

У Дніпровському районі Києва висадили понад сорок сосен та встановлюють новорічну ялинку. Про це розповіли у комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень Дніпровського району столиці, передають "Коментарі".

Столичні комунальники висадили сорок три сосни у парку на Дніпровській набережній. Киян попередили, що у Києві усі хвойні дерева обробляють спеціальним хімічним розчином. Якщо таке дерево зрубати та встановити в оселі неприємний запах у приміщенні гарантовано. Речовина, якою обробляють сосни та ялинки може погіршити самопочуття та викликати алергію.

Окрім того, у Дніпровському районі столиці готують яскраві локації до новорічних свят. Комунальники Дніпровського району обіцяють, що буде красиво та святково. Зокрема, зараз встановлюють новорічну ялинку у парку біля озеру Тельбін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва висадили зелену огорожу, яка захищатиме киян природним фільтром від пилу та транспортних викидів.

Читайте також, що у Київській області місцеві громади обурені планами вирубки лісу заради будівництва Великої окружної дороги. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися