В аеропорту "Бориспіль" вилучили дорогі девайси (ФОТО)

Подробиці розповіли київські митники

В міжнародному аеропорту "Борисполь" в одного з пасажирів виявили незадекларовані смартфони iPhone 12 Pro. Про це розповіли у Київській митниці, передають "Коментарі".

Сучасні мобільні девайси Applе намагався незаконно ввезти в Україну пасажир авіарейсу з ОАЕ. Під час перевірки українця в нього знайшли дюжину незадекларованих дорогих смартфонів. Він обрав спрощену систему митного контролю — "зелений коридор". Проте вартість мобільних телефонів iPhone 12 Pro перевищує суму товарів у тисячу євро, яку не потрібно декларувати, зазначили у Київській митниці.

Порушником виявився 28-річний українець з Буковини. У чоловіка вилучили дванадцять смартфонів. Усі вони були без упаковок. Девайси українець сховав у куртці та у ручній поклажі. На чоловіка склали адміністративний протокол. Матеріали про порушення митних правил України скерують до суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в міжнародному аеропорту "Бориспіль" на три роки заборонили в’їзд в Україну росіянину. Він виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". Музикант кілька разів незаконно відвідував окупований Крим. 

Нагадаємо, з міжнародного аеропорту "Бориспіль" відправили до Німеччини конфісковані елітні автомобілі Lamborghini Aventador SJV та Rolls Royce Phantom загальною вартістю понад мільйон євро. Про конфіскований автомобіль Lamborghini Aventador та як він потрапив на територію України розповів начальник Київської митниці Сергій Сілюк. Він повідомив, що митники передали автівку правоохоронцям в аеропорт "Бориспіль" для подальшого транспортування до Німеччини.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися