Конфіскований київськими митниками елітний спорткар має цікаву історію (ВІДЕО)

Чому автомобіль Lamborghini Aventador не повернули іноземцю

В міжнародному аеропорту "Бориспіль" вилучений в іноземця автомобіль Lamborghini Aventador відправлять до Німеччини. Про історію з елітним спорткаром розповів начальник Київської митниці Сергій Сілюк, передають "Коментарі".

Київські митники влітку вилучили у громадянина Ізраїлю автомобіль Lamborghini Aventador вартістю 600 тисяч євро. Іноземець в’їхав на елітному спорткарі в Україну в режимі тимчасового ввезення та "забув" вчасно вивезти, нагадав начальник Київської митниці Сергій Сілюк.

За його словами, за рішенням суду громадянин Ізраїлю має сплатити штраф у розмірі 170 тисяч гривень за порушення митних правил. До останнього часу автомобіль знаходився на зберіганні у Київській митниці. Проте з’ясувалося, що елітний спорткар перебував у міжнародному розшуку.

"Наразі маємо звернення компетентних органів Німеччини до України про надання міжнародної правової допомоги у кримінальній справі, яку порушено в Федеративній Республіці Німеччина за фактами створення кримінального об’єднання у сукупності з шахрайством, та в якій Lamborghini Aventador є речовим доказом", — розповів керівник Київської митниці.

Після узгодження процедурних деталей елітний спорткар передали представникам Головного слідчого управління Нацполіції України для його подальшого транспортування до Німеччини, додав Сергій Сілюк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у пасажира, який планував вилетіти до Італії, київські митники вилучили понад сотню предметів, які належать до часів Третього рейху. Чоловік планував потрапити до Риму через міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники митної служби вилучили понад 40 кг срібних прикрас з Індії. 38-річний чоловік привіз рейсом із Делі дві валізи, в яких під час перевірки виявили намиста, кільця, сережки, підвіски, браслети та статуетки. Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися