"ВДНГ" запрошує до казкової атмосфери у День святого Миколая (ФОТО)

Оприлюднена святкова програма на ці вихідні

Національний комплекс "Експоцентр України" ("ВДНГ") запрошує киян та гостей столиці на святкування Дня святого Миколая серед казкової атмосфери та найвеселіших розваг. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на організаторів.

На ці вихідні у "Зимовій країні" на "ВДНГ" обіцяють не тільки казкову атмосферу та локації, а й спеціальну розважальну програму до Дня святого Миколая. Програма оприлюднена на 18 та 19 грудня. На відвідувачів чекають флешмоби біля новорічної ялинки та сцени, а також виступи музичних, творчих та вокальних колективів. Початок святкової програми опівдні.

Окрім того, по святковим локаціям національного комплексу можна покататись на новорічному експресі. Маршрут паровозика пролягає центральною частиною "ВДНГ". Впродовж 15 хвилин можна сповна насолодитися видами казкового міста: роздивитись красуню-ялинку та помилуватись яскравою ілюмінацією. Новорічний експрес відправляється від центрального входу.

Незабутнім зробить вікенд й атмосферна ковзанка. Це — 2500 квадратних метрів льоду, сотні яскравих вогників й льодяна доріжка, якою можна кружляти навколо фонтану.

У Києві також запрошують родини з дітьми провести цікаві та пізнавальні вихідні у Мистецькому арсеналі. Подробиці — в нашому матеріалі

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні на Софійській площі Києва урочисто відкриють святкові локації та засвітять святкові вогні на головній ялинці України.

Нагадаємо, на Контрактовій площі сьогодні відкриється велика святкова локація "Різдво на Подолі". Напередодні почала працювати резиденція святого Миколая в парку імені Шевченка. А у "Добропарку" під Києвом, в селі Мотижин, запрацювала резиденція "Доброчара". Це перша відкрита новорічна локація цього року. Вона називається "Зима під Києвом".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися