У Києві дитяча залізниця відкрила зимовий сезон

Для дітей підготували цікавий маршрут "Полярним експресом"

Напередодні Дня святого Миколая Київська дитяча залізниця відкрила зимовий рух поїздів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

Маршрут залізничним кільцем по столиці починається від станції Київ-Пасажирський дитячий. Вона розташована у Сирецькому парку. Ця зупинка є мінікопією центрального залізничного вокзалу столиці. Під час екскурсії маленьким пасажирам покажуть 27 інформаційних стел про обласні центри України, а також про Київ та Севастополь. Діти також дізнаються про місцеві пам’ятки.

Любителів залізничної спадщини запрошують у музей історії Південно-Західної залізниці. Київська дитяча залізниця працюватиме до кінця січня 2022 року. Через пандемію коронавірусу пасажирам потрібно дотримуватися усіх протиепідемічних правил.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до новорічних свят з Києва курсуватимуть додаткові поїзди.

Нагадаємо, у Києві також запрошують родини з дітьми провести цікаві та пізнавальні вихідні у Мистецькому арсеналі. Подробиці — у нашому матеріалі

Сьогодні на Софійській площі Києва урочисто відкриють святкові локації та засвітять святкові вогні на головній ялинці України. А на Контрактовій площі сьогодні відкриється велика святкова локація "Різдво на Подолі". Напередодні почала працювати резиденція святого Миколая в парку імені Шевченка.

У "Добропарку" під Києвом, у селі Мотижин, запрацювала резиденція "Доброчара". Це перша відкрита новорічна локація цього року. Вона називається "Зима під Києвом".

Читайте також про святкову програму у День святого Миколая на "ВДНГ".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися